ÜDVÖZÖLLEK AZ OLDALAMON!

Sarusi-Kis Viktória vagyok, a Frangepán megálmodója és megalkotója.

Hat éve kezdtem hobbi szinten elmerülni az édességek világában. Kezdetben zabkásákat, palacsintákat, egyszerűbb, kevert tésztákat készítettem, melyeket egy másik felületen lelkesen meg is osztottam.

Ahogy teltek múltak az évek, az új technikák elsajátításának, a sok gyakorlásnak, no meg a két éve befejezett cukrász képzésnek köszönhetően egyre bonyolultabbak és összetettebbek lettek a süteményeim.

Bár nagyon szeretem a gyerekkoromat idéző, házias ízeket, a Frangepánt egy másik nagy szerelmemnek, a francia stílusú desszerteknek hoztam létre, így főleg ilyen recepteket találtok nálam.

A cukrászképzés befejezése óta nincs olyan ünnep a családban, amire ne készítenék egy tortát. A kreatív alkotás, a dekoráció megálmodása és megvalósítása teljesen kikapcsol. Ezeket a tortákat Instagramon és Facebookon szoktam megosztani.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.