Hit enter to search or ESC to close
  • kezdőlap
  • blog
  • ostyavirág
  • rólam
  • kapcsolat

Az otthon ízű kelt tészta: Nutellás babkakoszorú

By adminEgyéb kategóriaNo Comments

  Gyerekkoromban szinte minden hétvégén készített anyukám egy nagy adag kelt tésztás süteményt, buktát, kakaós kalácsot vagy éppen mesterien formázott diós fonatokat. Pont emiatt egy jó darabig nem is tudtam…

Read More
2019.04.27.

Üdítő apróság: Citromkrémes linzer

By adminEgyéb kategóriaNo Comments

  Azt hiszem, a linzerkarikát mindenki ismeri és kóstolta már. Sőt, talán a legtöbbünknek még édes emlékei is vannak arról, ahogy a nagymamája vagy az anyukája mellett sertepertél a konyhában,…

Read More
2019.04.16.

EGYSZERŰ ELEGANCIA: SABLÉ VIENNOIS

By adminEgyéb kategóriaNo Comments

  Először két éve készítettem sablét, ajándékba, Márk Szonja könyvéből.  Akkor azt hittem, hogy valami nagyon különleges, extra dolgot alkottam, de ahogy most kutakodtam, hogy mit is írhatnék ezekről a…

Read More
2019.03.22.

A LEGÉDESEBB KAGYLÓCSKÁK: MADELEINE NARANCCSAL ÉS FEHÉRCSOKIVAL

By adminEgyéb kategóriaNo Comments

  Egészen gyerekkorom óta nagy szeretettel lapozgatom anyukám receptes füzetét, amelyben a családi receptek és babakorom kedvenc sütőtökpüréje mellett egy madeleine nevű édesség is lapul. Akkor még csak a neve…

Read More
2019.02.21.

RÉGI-ÚJ UTAKON: MEGGYES FRANGEPÁN TORTA

By adminEgyéb kategóriaNo Comments

Lassan 3 éve, 2016-ban a sütés iránti szerelmem találkozott az önkifejezés, az alkotás vágyával, melyből megszületett a fantáziadúsan csak Sütiző névre keresztelt blogom. Lelkesen tervezgettem, sütögettem, fotóztam és írtam, közben…

Read More
2019.02.20.
Previous 1 2 3

© 2022 . Copyright Frangepanblog.hu All Rights Reserved

  • kezdőlap
  • blog
  • ostyavirág
  • rólam
  • kapcsolat